5 minút cvikov na krásne prsia: Vymodelujte si dokonalý dekolt!

14.02.2014 13:03

 Prsia sú jedným zo symbolov ženskosti. Na to, aby nám muži (a dokonca aj ženy) obdivne pozerali na dekolt, nepotrebujeme mať veľké prsia. Dôležitejšie je, mať ich pevné a pekne tvarované. Prinášame niekoľko jednoduchých cvikov, ktorými si takéto prsia „vyčarujete“ bez cudzej pomoci a náročných zákrokov.

Ktorá z nás by nechcela mať krásne pevné prsia? Dá sa to aj bez plastickej operácie. Vďaka týmto jednoduchým cvikom budete mať také prsia, po akých túžite!

Päť minút trikrát do týždňa a vaše prsia budú na nepoznanie. Nielenže budete spokojná so svojimi prednosťami, ale zvládnete to v pokoji domova. Jediné čo potrebujete, sú malé činky alebo fľašky napustené vodou. Cviky vyzerajú jednoducho, no verte, že rozdiel rozhodne uvidíte. Dôležité je dbať na správnu techniku a už vám nič nebráni v ceste za krajším poprsím.

Pokožka v oblasti dekoltu je veľmi jemná a tenká. Starajte sa o ňu rovnako, ako o pleť. Tieto dva tipy vám pomôžu so starostlivosťou a pokožka ostane pevná.

Studená voda

Denne sa osprchujte v chladnej vode. Tá vám skvelo napne pokožku, spevní tkanivo a udrží požadovaný tvar poprsia.

Spevňovacia masáž

Pri tejto masáži používajte výživové olejčeky. Ľavú ruku si natrite a masírujte pár minút pravý prsník. Potom vymeňte ruku a pravou si pomasírujte ten ľavý. Nezanedbajte asi oblasť pod prsiami a smerom nahor postupujte až ku kľúčnej kosti. 
VIDEO: Pozrite si 5minútový tréningový plán a inšpirujte sa týmito cvikmi - https://www.youtube.com/watch?v=sYNprB9H1Ig

 

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok