5 minút týchto cvikov premení váš zadok na sexi pozadie

14.02.2014 13:43

 Ženský zadoček je pre mnohých mužov najkrajšou časťou tela, a preto by sme ho mali mať, čo najkrajší. 5 minút týchto cvikov denne s ním urobí skutočné zázraky a čoskoro sa môžete pýšiť pevným a vypuknutým zadočkom. Tak čo, idete do toho?

Vlastniť sexi zadok neznamená mať ho na kosť vychudnutý. Ani ženy so širšími bokmi by sa nemali báť pustiť sa do driny a pravidelnými cvikmi môžu dosiahnúť pevnejšie a vypuknutejšie pozadie. Stačí pritom tak málo, najčastejšími cvikmi sú práve prenášanie váhy na nohách a kmitanie, či strečing. Podrep vystriedaný zakopávaním s vystretými nohami posilňuje svaly na zadku a prebytočné tuky sa z neho vyparujú. Pre náročnejšie povahy si môžete pokojne vziať do ruky kilové závažie a praktizovať tieto cviky s ním. Záťaž na zadku a stehnách bude väčšia. 

Tieto cviky vyzerajú opäť veľmi jednoducho na pohľad, no dôležitá je precíznosť a správna technika. Pokiaľ nemáte telo nasmerované tak, ako by ste mali, môžete sa vyhnúť účinku týchto cvikov. Už len 5 minút denne s poriadne pevnou vôľou dokáže s vami zázraky. Nielenže budete mať krajšie pozadie, ale v súvislosti s tým sa vám zvýši aj sebavedomie a budete sa cítiť oveľa viac ženou.

Pozrite si 5 minút ako robiť cviky na vyrysovanie zadku 

https://www.youtube.com/watch?v=-C7IJM7skLk

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok