Neera detox podľa Beyoncé: Za 2 týždne schudla 10 kíl

16.02.2014 13:11

 Svetová kráľovná popu Beyoncé má neskutočný vplyv na ľudí a okrem emocionálneho zážitku z hudby mnohých inšpiruje aj životným štýlom. Očisťovaciu kúru neera detox preslávila práve ona. V čom spočíva efekt tohto pôstu?

 

Neera je prirodzený spôsobo očistenia organizmu, ktorá zároveň uspokojí pocit hladu nahradením potravy za sladký sirup. Ide o zmes  prírodného stromového sirupu (Neera), vytlačenej citrónovej šťavy, kajenského korenia a čistej vody. Jej vedľajším, ale pre mnohých kľúčovým účinkom je úbytok váhy. Samozrejme v závislosti od dĺžky pôstu (odporúča sa začať 3 dňami a až neskôr 7 alebo 14 dňami). 
Hlavné benefity Neera detoxu
Neera sirup je zmes najčistejšej miazgy juhoázijskej palmy (palmový sirup dodáva telu potrebné minerály) a kvalitného kanadského javorového sirupu C+ (ľahko stráviteľné cukry na energiu človeka). Citrónová šťava predstavuje vitamín C a antioxidanty, ktoré v našom tele rozkladajú tuky a hlieny. Kajenské korenie je v prepojení s citrónovou šťavou – pomáha čistiacim účinkom citrónovej šťavy a tiež zrýchľovať telesný obeh. Poslednou, ale veľmi dôležitou zložkou je čistá voda, ktorou sa táto zmes zaleje. Jej funkcia je jednoduchá – prepravuje ostatné zložky zmesi do celého tela a na druhej strane odplavuje všetky uvoľnené odpadové látky.

Čím si získal tento detox práve Beyoncé?

Slávna speváčka podstúpila túto kúru počas 14-tich dní. Prezradila, že zarobenú zmes sirupu Neera pila v rozpätí 6-12 pohárov denne. Sirup je bohatý na zinok, mangán, draslík a takisto vápnik. Doobeda Beyonce vypila tiež 1 liter čistej pitnej vody s morskou solou a večer pred spaním bylinkový čaj. Kombinácia týchto nápojov jej pomáha zbaviť telo toxínov, prebytočných látok a dostať sa na rovnováhu tela i ducha. Podľa tradičnej čínskej medicíny totiž práve toxíny a škodlivé látky v tele v kombinácii s negativitou a stresom vytvárajú predpokldy pre vznik zákerných (ne)vyliečiteľných chorôb v tele. Ako sme spomínali, veďlajšie účinky tohto detoxu je chudnutie. Telo sa síce zbavuje zbytočných tukov, ale vody nie. Za jeden deň kúry môžete schudnúť až 1 kilogram.

 

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok