Touto jednoduchou technikou v stoji zhodíte tuk z brucha už za týždeň!

14.02.2014 13:50

 Brucho patrí medzi najproblematickejšie partie. Rýchlo sa do neho priberá a tuky sa nabaľujú, ale rovnako rýchlo dokážete tieto faldíky zhodiť. Pozrite si sériu jednoduchých cvikov v stoji, ktoré zvládnete za 10 minút!

Na zhodenie pár kíl stačí niekedy viac pevnej vôle, než námahy. Tuky v oblasti brucha sa dajú odstrániť rýchlejšie, ako si myslíte. Pravidelným denným cvičením po 10 minút docielite, že už po týždni viditeľne zúžite svoj pás. Samozrejme v kombinácii so zdravou výživou a ignoráciou večerného pokušenia v podobe jedenia. 

Paradoxom tiež je, že práve na brucho existujú veľmi jednoduché cviky, ktoré poznáme z čias telesnej výchovy na škole. Zdvíhanie nôh a dotýkanie sa špičky prstov na nohách obidvomi rukami naraz, či šikmé skákanie a vykrúcanie bokov. Dynamické pohyby prestriedané s tými pomalšími, akými je aj otáčanie trupu do obidvoch strán vyzerajú na pohľad obyčajne, no ich efektivita je na mieste. Veľmi pôsobivým cvikom je aj zaťaženie rúk medicinbalom alebo závažím a dvíhačky v smere uhlopriečky do jednej a do druhej strany, a to vždy s pokrčenou jednou nohou vo vzduchu.

Pozrite si sériu týchto jednoduchých cvikov, z ktorých sa všetky robia v stoji a zvládnete ich za 10 minút:

https://www.youtube.com/watch?v=08Bi8hMdwa4

 

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok