10 minút týchto cvikov vám pomôže k perfektnému zadku!

14.02.2014 13:19

 Zadok patrí k najproblematickejším partiám na našom tele. Vytvarovať ho je veľmi náročné. Tieto cviky spravia z vášho zadku „bod záujmu“ každého muža.

Mnohé z nás majú problém so svojím pozadím, pretože nespĺňa parametre, ktoré by sme chceli. Sexi zadok už dávno nie je iba o tom, či je žena chudá. Sexi zadok je synonymum pre pevný a vyšportovaný. Pravidelným cvičením týchto cvikov dosiahnete želaný výsledok v krátkom čase. 

V cvikoch sa ukrýva skvelá kombinácia účinkov; menej tuku a viac svalov. Tým ženám, ktoré sú kyprejších tvarov, pomôžu pri spaľovaní podkožného tuku a tým, ktoré majú opačný problém sa pri tomto cvičení zaoblí zadok do požadovaného tvaru. Pár minút denne s vaším pozadím urobí skutočne zázraky. Rozmanitosť cvikov v tomto videu má aj ďalšiu výhodu; vďaka nim neposilňujete iba zadok, ale spevňujete tým aj stehenné svaly a spaľovanie tukových buniek platí takmer pre celé telo.

Pri pravidelnom cvičení dosiahnete neuveriteľný výsledok a na ulici sa za vami a vaším pozadím budú chlapi otáčať jedna radosť.

VIDEO: Pozrite si 10 minút jednoduchých cvikov na zadok, ktoré z vás urobia objekt záujmu nejedného muža - https://www.youtube.com/watch?v=X663kXIufZI

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok