5 minút týchto super rýchlych brušákov vám vyformuje brucho na nespoznanie!

14.02.2014 13:27

 Chudnutie v brušných partiách je stále najčastejším problémom nielen žien, ale aj mužov. Bez pohybovej aktivity to však nepôjde. Pozrite si 5 minút nových cvikov a brušákov, ktoré vám zaručia nielen odstránenie tukových vankúšov, ale aj super vzhľad!

Zbaviť sa tukových vankúšov v oblasti pásu je jedným z najzložitejších aktov, obzvlášť pre ľudí, ktorí sú pasívni. Chudnutie brucha možno dosiahnuť spojením dvoch faktorov – správnej výživy organizmu a aktívnym pohybom súčasne. Jedno bez druhého nefunguje, či sa nám to páči alebo nie. Aby sme svoje brucho dostali do vzhľadu, o ktorom tajne snívame, väčšinou podľahneme najpopulárnejšiemu cviku – brušákom. V priečnej polohe, v akej sa najčastejšie zvyknú robiť však dochádza u mnohých k nesprávnej technike alebo podvádzaniu samého seba. 

Vybrali sme pre vás sériu cvikov a novodobých sklápačiek, ktoré potrápia vaše šikmé a spodné brušné svaly, ale zároveň aj ostatné partie tela. Vďaka dynamickej rozmanitosti cvikov nebudete vnímať cviky na brucho ako stereotyp a neodfláknete ich. Stačí 5 minút denne a uvidíte, že už po pár týždňoch spozorujete rozdiel v oblasti pásu, ale aj celkovej figúry. Po takto vyčerpávajúcom „tréningu“ rozhodne nebudete mať chuť a ani pomyslenie na kalorické dobroty.

VIDEO: Pozrite si 5 minút super rýchlych brušákov, ktoré vám vyformujú brucho - https://www.youtube.com/watch?v=A8c-HJjpZsE

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok