6 minút cvičenia k dokonalému pozadiu: Brazílske zadočky sú v kurze!

18.02.2014 14:31

 Ruku na srdce. Ktorá žena by nechcela mať krásny, pevný a guľatý zadoček? Týchto šesť minút urobí s vaším pozadím zázraky a muži budú hotoví!

 

Bez ohľadu na to, aký typ zadočku máte, toto cvičenie vám ho pekne nadvihne a dosiahnete jeho požadovaný tvar. Táto tréningová metóda posilňuje zadok z rôznych uhlov, pri ktorej pracujú všetky sedacie svaly. V zaujímavom cvičení sa skrýva kombinácia, vďaka ktorej bude váš zadoček skutočne "na zakusnutie" a o mužské pohľady nebudete mať núdzu. Pevný a oblý - to je to, po čom chlapi túžia. A presne to je výsledok, ktorý dosiahnete pomocou týchto "brazílskych" cvikov.

Tajomstvom cvikov je napätie a následné uvoľnenie svalu. Cvičenie nie je určené pre konkrétne typy žien. Rovnako, ako silnejšie dámy, aj štíhle ženy sa o seba musia starať. Telo je náš najbližší kamarát, tak mu doprajme aj silu a pevnosť. Pri pravidelnom cvičení a posilňovaní sedacích svalov, dosiahnete požadovaný výsledok, ak nie ešte lepší.

Namiesto schodíka, ktorý sa pri cvikoch využíva, môžete zvoliť napríklad knihy alebo krabicu. Cvičiť môžete aj bez toho, účinok bude veľmi podobný.

VIDEO: Týchto 6 minút vám vyformuje sexi brazísky zadoček

https://www.youtube.com/watch?v=-qP847D4XPE

 

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok