6 pravidiel, vďaka ktorým vám chudnutie pôjde ako po masle!

16.02.2014 13:03

 Trápite sa s nadbytočnými kilami a stále čakáte na nejaký kúzelný prostriedok alebo pilulku, ktorá vás ich zbaví? Nič takého však skutočne neexistuje. Môžeme vám poradiť účinnú diétu a niekoľko dôležitých pravidiel, ktoré vám v priebehu boja s nadváhou pomôžu.

Buďte rozhodnutá

Najdôležitejším bodom je vlastné rozhodnutie, že schudnúť skutočne chcete a urobíte pre to maximum. Musí vychádzať priamo z vás a z pocitu,  že chudnete predovšetkým sama pre seba. Preto, aby ste sa cítili dobre. Nerobíte to pre nikoho iného.

Zvoľte si vhodný spôsob

Niekomu už od začiatku vyhovuje radikálna úprava jedálnička a zaradenie náročnej športovej aktivity, iného to skôr vydesí. Pokiaľ patríte do tej druhej skupiny, vyskúšajte proteínovú diéetu, ktorá vás k vyváženému jedálničku a pravidelnej pohybovej aktivite postupne dovedie. 

Jedzte pravidelne

V priebehu diétneho režimu proteínovej diéty jete 5-krát denne špeciálneproteínové jedlá, ktoré obsahujú kvalitné bielkoviny a veľmi málo cukrov aj tukov. Tým sa docielia zmeny metabolizmu a vaše telo začne úplne prirodzene spaľovať uložené tuky, ktorých sa treba zbaviť. Účinným a overeným príkladom proteínovej diéty je KetoDiet. 

Dodržujte pitný režim

Veľmi dôležitým pravidlom v priebehu chudnutia je dostatočný príjem tekutín, ktorých by mal človek cez deň vypiť približne 2 až 3 litre. Ideálna je, samozrejme, čistá voda, nesladené minerálky alebo slabé čaje. Pite pravidelne a určite nie na poslednú chvíľu, keď už cítite smäd. Vtedy má už telo skutočne nedostatok tekutín. 

Majte niekoho, kto vás povzbudí

Chudnutie nie je jednoduché a človek často rýchlo stráca motiváciu a sebaistotu. Preto je dobré mať „poruke“ niekoho, kto vás povzbudí a poradí vám. Môže to byť manžel, priateľ, kamarátka... Keď však nikto taký nie je? Obráťte sa na odborníkov, v takýchto situáciách sú vám k dispozícii online a úplne ZDARMA výživoví špecialisti KetoDiet. A vy nemusíte nikam chodiť alebo niekoho hľadať. 

Začnite sa hýbať

Dostatok pohybovej aktivity prospeje nielen vašej figúre, ale predovšetkým vášmu zdraviu. Preto si doprajte aspoň 2x týždenne taký šport, ktorý vám najviac vyhovuje - a počíta sa samozrejme aj rýchla chôdza, alebo tanec!

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok