Jednoduchá medová diéta vám pomôže zázračne schudnúť. Ako je to možné?

16.02.2014 12:41

 Čo keby vám niekto povedal, že vďaka medu môžete mať už na Vianoce o jednu konfekčnú veľkosť menej? Odborník na výživu Mike McInnes zistil po dlhoročnom skúmaní, že med má okrem zázračných liečivých účinkov aj schopnosť zahnať chuť na sladké. Jednoduchá medová diéta je zárukou chudnutia!

Med má jedinečnú kombináciu prírodných cukrov, čo ho robí perfektnou diétnou potravinou. Pomocou medu možno upraviť metabolizmus tak, že prestanete mať chuť na sladké. Pri tejto diéte nemusíte počítať kalórie, hladovať ani si kupovať finančne náročné potraviny. Pomocou medu môžete schudnúť až 1,5 kg týždenne.

Lyžica medu pred spaním

Tajomstvo tejto diéty spočíva v tom, že si každý večer pred spaním dáte lyžicu medu. Naše staré mamy odporúčali tento trik pre dobrý spánok a pohodu. Podľa dlhoročného skúmania vedcov však práve lyžica medu pred spaním navodí v mozgu program, ktorý zamedzí chuti na sladké na ďalší deň.

Podľa odborníkov totiž aj keď diétujeme, prijímame veľké množstvo skrytých cukrov. Pre mozog je chemická reakcia, ktorú vyvoláva cukor doslova návyková. Hlavná príčina priberania nie je ani tak hlad nášho žalúdka, ale najmä mozgu. Ak si dáte pred spaním lyžicu medu do horúceho nápoja alebo len tak, mozog bude spokojný a doslova ho oklamete.

Med je tiež úžasný zdroj energie. Ak chcete eliminovať vyčerpanie po celom dni alebo po cvičení, rozpustite si lyžicu medu v nápoji a popíjajte aj počas fyzickej aktivity. Denne je pri tejto diéte prípustné skonzumovať štyri lyžice medu.

Je však dôležité aby ste si kúpili kvalitný med. Lacné napodobeniny z hypermarketov môžu byť doplnené cukrom

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok