Najlepšia kombinácia cvikov na chrbát: Takto dosiahnete sexi labutiu chôdzu!

14.02.2014 13:36

 Chrbát alebo krk patria k najčastejšie postihnutým oblastiam v dôsledku nesprávneho celodenného sedenia. Ukážeme vám kombináciu cvikov, vďaka ktorým budete držať telo vzpriamenejšie a dosiahnete tak sexi labutiu chôdzu!

Najčastejším dôvodom, prečo ľudia cvičia v posilňovni je snaha schudnúť, až potom ide o formovanie tela. No aj títo jedinci po dosiahnutí cieľa zabudnú udržiavať svoje telo v pohybe a následne opäť upadnú do normálneho pasívneho života. 

Bolesti chrbta, nesprávne držanie tela je však na pohľad rovnako viditeľné ako proporčne deformovaná postava. Pomalé cvičenie, zamerané práve na celkové držanie tela vám pomôže nielen dostatočne ponaťahovať zanedbané časti tela, ale zároveň vďaka vzpriamenejšiemu telu získate aj zdravé sebavedomie. Obzvlášť ženy by si mali dávať pozor na to, ako vyzerajú pri chôdzi. 10 minút týchto cvikov denne dokáže zároveň zlepšiť aj vašu psychiku a odbremeniť ju od zbytočných myšlienok.

VIDEO: Pozrite si kombináciu cvikov na chrbát, vďaka ktorým dosiahnete labutie držanie tela - https://www.youtube.com/watch?v=dxUWgnWrOno

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok