Super technika, pri ktorej spálite tuky v pohodlí domova: Prekvapí vás, koľko kalórií!

14.02.2014 13:39

 Cvičenie je drina najmä na začiatku, kedy sa naše telo zbavuje tukov a zvyká si na pohyb. 30 minút tvrdého tréningu vám zaručí spálenie toľko kalórií ako má jeden pohár sladeného nápoja. Pozrite si, ako najrýchlejšie spáliť tuky z pohodlia domova!

Základom rýchleho spaľovania tukov na problematických partiách je prebudiť v sebe športového ducha a dať si silnú motiváciu. Pevná vôľa pri cvičení neznamená cvičiť, čo najdlhšia až do vyčerpania, ale cvičiť intenzívnejšie a dodržiavať svoje návyky. Ukážeme vám sériu cvikov, ktorú pokojne môžete robiť z pohodlia domova. Je založená na dynamickom pohybe striedania zdvíhačiek, výpadov a krokov tak, aby ste telo zahriali a následne odstránili nežiadúce tuky. 
Pauzy v podobe behu na mieste, či aktívneho oddychu sú súčasťou tejto techniky a pomocou posilníte aj činnosť svojho srdca a vytrvalosť. 
Keďže ide o veľmi jednoduché cviky, môžete si byť istí, že si ich obľúbite natoľko, že sa stanú súčasťou vášho života aj po spálení tukov a budete v nich pokračovať. Malý detail v podobe zobrazenia spálených kalórií vám iste pomôže popremýšľať nad stravovacími návykmi. 
Pozrite si video tréning ako spáliť, čo najrýchlejšie tuky 
https://www.youtube.com/watch?v=fcN37TxBE_s

...

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok